Всички категории
EN

Как да украсите детския детски център на закрито?

Time :2021-10-16 16:21:17 Хитове : 4

Сега детската закрита площадка стана популярна на инвестиционния пазар. Няма по-атрактивен инвестиционен проект от инвестицията в детски закрит център за игра! Е, ако ще направите голямо шоу на пазара на детски закрити площадки, първо искаме да ви кажем, че декорацията на детския вътрешен център за игра трябва да съответства на собственото си позициониране, да води сигурна битка и да внася повече позитиви енергия във вашата кариера.01
Форма на дизайна


Формата на мебелите в детския закрит център за игра първо трябва да бъде визуално оживена, близка до природата и живота, а външният вид е изпълнен с ярка изразителност. Второ, при моделирането е най-добре да изберете животни и растения в естествената екология. За по-малките деца това може да подобри тяхното познаване на нещата и да упражнява способността им за наблюдение.
В допълнение, интегрирането на постоянно променящи се модели в моделирането може да отговори на детското въображение за цялото нещо. Добавянето на повече модели на базата на бионичното моделиране ще привлече вниманието на децата чрез промяна на моделирането и абстрактните модели, което е в съответствие с детската психология на желанието за изследване.
Моделирането на бионични мебели за оборудване на детските площадки трябва да бъде интересно, да привлича интереса на децата и да отговаря на особеностите на детското психологическо развитие.


02

Цвят на дизайна


При избора на цвят първо трябва да се съобразим с възрастовите особености на децата. Някои мебели, надарени с детски цвят, често могат да спечелят благоразположението на децата и да предизвикат детски психологически резонанс.
Детската природа на любяща природа може да бъде по-добре отразена и обхваната в цвета на мебелите. Използването на плътен цвят или същата цветова система от естествени организми може да улесни идентифицирането на децата. В същото време добавянето на подходящ контрастен цвят може да накара мебелите да имат силно привличане и въздействие в цвета.
В средата на детска площадка мебелите с висока цветова яркост и топъл цвят ще накарат децата да се чувстват щастливи.03

Тема на центъра за детски площадки


Темата на детската площадка обикновено може да бъде стил на лед и сняг, стил на гора, стил на океан, стил на карикатура и т.н. Следователно, когато избират стила, инвеститорите могат да направят малка анкета, за да видят възрастта на основния потребител, какво харесват основно децата , и кое е най-популярното сред децата в индустрията за детска анимация и индустрията на играчките в града. По този начин можем да изберем стила, който децата харесват според възрастта им. Като цяло децата предпочитат повече анимационни герои или имат цветни стилове, които могат да се използват като справка.
Второ, декорацията на закрития парк за детска площадка е интегрирана с тематичния стил. Докато бъде определен стилът на декорация, ще бъде завършено декорирането на детския закрит парк за игра. Въпреки това, декорацията на закрития увеселителен парк може да се раздели на проста декорация и фина декорация. Ако средствата са достатъчни, естествено може да се избере фина декорация. Въпреки че струва повече средства, по-късно се нуждае от по-малко инвестиции. Ако имате нисък бюджет, можете да изберете проста декорация, например просто вземете тапета с темата, от която се нуждаете.04

Проектиране на шест основни зони на закрита детска площадка


1. Зона за развлечения: зоната за забавление е ядрото на вътрешната детска площадка, която носи най-голяма радост на туристите. Чрез тематично оборудване за игра с високотехнологично взаимодействие родител-дете, темата на историята и щастието се разпространяват сред туристите във всяка сцена.
2. Зона за изпълнение: зоната за изпълнение на вътрешния игров център обикновено е сцена за деца. Проектира уникална програма за промяна на осветлението и тематична музика, контролира промените в осветлението и музиката на целия парк чрез контролната зала и превръща целия тематичен парк в голямо шоу поле по време на представлението, така че страстта на хората да достигне кулминация .


3. Образователно пространство: интегрирайте образованието в забавлението с помощта на високи технологии, накарайте анимационните герои да станат учители чрез технологията с разширена реалност, значително увеличете техния афинитет и непрекъснато стартирайте серия от курсове, за да дадете възможност на децата да усвояват знания, когато играят и да засилят привличането на образование, когато играят на детската площадка.

4. Обслужващо пространство: предоставяне на най-първокласните услуги на всеки турист, включително поредица от услуги като детски фризьорство, детско облекло и детска фотография, така че да се подобри вискозитета на семейния развлекателен център и удовлетвореността на клиентите.

5. Кетъринг пространство: кетъринг пространството е да предостави на туристите любимите им десерти, напитки, сладолед и други храни, когато са уморени, да ги привлече да останат по-дълго в семейния развлекателен център.

6. Търговско пространство: Ще има поредица от деривати, свързани с тематичната история, включително играчки, книги, подаръци и т.н. туристите могат да избират всеки подарък, който искат, по този начин той разширява темата на закрития парк за детска площадка и подобрява комуникационната сила на марката.


Докато детският парк е добре декориран, той естествено ще привлича децата да играят в парка. С повече посетители бизнесът ще бъде по-добър. Затова декорацията на детския закрит кът е много важна. Трябва да му обърнем специално внимание и да не го мислим веднъж завинаги. Много стилове на декорация трябва да бъдат коригирани в по-късния етап на работа. Ако средствата са достатъчни, е необходимо да се направят промени.
Направете схема за декорация според местната култура, пазар и потребителски групи и разгледайте изчерпателно тези фактори, които могат не само да отразяват собствените им идеи, да привлекат вниманието на играчите, но и да отговарят на културата на местния пазар.
Като цяло, декорацията на сайта на центъра за детска площадка трябва да се има предвид, че се основава главно на действителните нужди на обекта, оформлението е разумно и може не само да отчита цялостния ефект, но и да отразява собствените си характеристики. Различните стилове на декорация могат да подобрят нивото на детската площадка, да привлекат вниманието на децата и да направят популярността на центъра за отдих по-популярен!