Всички категории
EN

Как да започнете бизнес за детски площадки на закрито?

Time :2021-10-08 16:29:37 Хитове : 2

Сега икономиката се развива бързо, с все по -големи градове, все повече високи сгради, но все по -малко приятели. Родителите са притеснени за безопасността на децата си и не смеят да им позволят да излязат. Въпреки че има много играчки, децата все още са самотни в сърцата си. Децата са изправени пред конкуренция в много аспекти, интелигентно развитие, физическо развитие, умствено усъвършенстване, характерна форма, нито едно от тях не може да бъде пренебрегнато, така че децата не само трябва да играят, но и да се учат. Детската площадка е не само чисто място за забавление, но и има забележителни образователни ефекти. Различни устройства напълно мобилизират мисленето и въображението на децата и на практика помагат на децата да подобрят интелигентността си. Следователно тенденцията за развитие на детската площадка ще бъде все по -добра. И така, какво трябва да направят операторите на семеен развлекателен център или детски игрални центрове на закрито, за да подобрят рентабилността?
Потърсете отличен сайт
Предпоставка за успеха на бизнеса на детския закрит увеселителен парк.
Като цяло големите градове са силно конкурентни и на много места има такива развлекателни центрове за деца. В допълнение, наемът на мястото е висок и потокът е разпръснат, така че разходите са много по -високи. Мястото с удобен транспорт и гъст поток от хора естествено е идеално място за магазина.
1. Местоположение: погледнете околните сгради, за да определите вътрешната конфигурация и мащаба на детската площадка на закрито и след това помислете за започването от трафика, като се фокусирате върху маршрута на движение, честотата на превозните средства и товароносимостта.
 
2. Приблизително per ca pita: много закрити детски центрове са свързани с големи супермаркети и проспериращи бизнес зони. Такива места са склонни да имат голям поток от хора и да подобряват бързо информираността за марката. Трябва да се вземат предвид и други фактори, като нивото на местно потребление и дела на децата в населението.

Изберете подходящо оборудване за детска площадка
Осигуряването на качеството на оборудването за детски площадки е най -основното, а цената на оборудването е втората, а качеството е животът на оборудването. Само висококачествените увеселителни продукти могат да завоюват твърда опора на индустриалния пазар и ще има безброй повторни клиенти. Преди да изберете, първо разберете качествената стойност на оборудването и след това измерете дали това оборудване за детски площадки на закрито си заслужава да бъде закупено.
 
В допълнение, някои аналогови игрални машини и подобни продукти, като например люлеещи се ездачи за деца, машини за танцови игри и други любими на децата машини за електронни игри, са поставени преди входа на центъра за игра, за да привлекат децата да дойдат и да играят. В същото време той може да донесе и оптимистични ползи за целия парк на детската площадка и да закара хората до закрития детски парк. Досега зрелите закрити детски паркове в Китай са оборудвани с различни видове периферни продукти, за да могат децата да избират да играят и повечето от тези неща не се нуждаят от нас за управление и директно използване на монети.

3. Актуализация на оборудването
Трябва да поддържа оборудването на закрития парк да бъде ново.  
Игрите като пистолет и конон и старата детска площадка с рамка бавно изчезват от полезрението на хората. Днес повечето оператори избират отворен стил на закритата детска площадка и някои игри за деца, които да направят „Направи си сам“, като градивни елементи, картини. Те са обичани от децата и имат силна игрална стойност. Новите продукти определят общата ви конкурентоспособност при същите условия. Може би вашият бизнес е добър, когато около вас няма конкурент. Ако имате друг конкурент, вашите предимства ще бъдат значително намалени.

4. Научете се да хванете играча на детския парк
Ако искате по -добре да управлявате добре детския си парк, първо трябва да се научите да схващате аудиторията на парка - деца. Децата са особено чувствителни към игрални уреди с ярки цветове и странни форми на животни и растения. Устройствата със силно взаимодействие и задействане са по -популярни при тях. Новият външен вид, цветните светлини, прекрасната музика и странните форми със сигурност ще привлекат много деца да спрат. Всеки вид детски играчки има различни възрастови етапи, подходящи за игра, така че когато купуваме, трябва да помислим добре, да направим цялостна прогноза и съвпадение, да преследваме цялостната атмосфера и новост и да оставим на децата и родителите добро впечатление. Дизайнът на проекта и съвпадението на оборудването са по -важни, което също директно ще определи дохода от инвестицията.

5. Намерете подходящия производител на оборудване за игра
Първо трябва да се има предвид безопасността, последвана от интерес и цвят. Добрият производител на оборудване за игра трябва не само да има официална квалификация, но и да има определен мащаб на развитие и дългогодишен опит. Инвеститорите трябва да избират официално регистрирани производители на оборудване за детски площадки, квалифицирани предприятия и продукти, за да гарантират, че качеството и следпродажбеното обслужване са гарантирани.
Второ, първо трябва да отидем до фабриката, за да видим състоянието на експлоатация и мащаба на обекта, а след това репутацията на производството, качеството на доставката и следпродажбеното обслужване на производителя на детската площадка и след това да избираме внимателно.

6. Правилна бизнес операция
Това е гаранция за печалба

Важно е да направите реклама преди отваряне. Листовките могат да бъдат разпространявани из общността, за да информират хората наблизо за съдържанието, цената и горещата линия на услугата. През работния период можете да изберете специален период от време вечер или уикенд. Можете да опитате да създадете безплатни курсове за обучение за знания за ранно образование на някои родители, за да информирате родителите за важността на ранното образование, как да защитите малките деца, как да развиете интелигентността на децата и да упражнявате физическите способности на децата.
След като игралният център работи за определен период от време, ще има някои чести клиенти. По това време операторът може да ги насърчи да кандидатстват за членски карти и да им даде определени отстъпки. Освен това можете редовно да организирате някои малки дейности, като рождени дни или да се провеждате заедно с близките детски градини, които са добри начини за подобряване на популярността и увеличаване на туристите.

7. Трябва да имаме свои собствени характеристики

Ако един добър детски развлекателен център иска да работи непрекъснато дълго време, той трябва да има свои собствени характеристики, да има проницателен поглед върху пазара и да разбира какво е популярно на сегашния пазар. В момента на пазара има все повече и повече закрити детски площадки от същия тип. Ако операторите на обекти искат да се откроят, паркът трябва да има свои собствени характеристики и да подчертае персонализацията.