Всички категории
EN

В името на растежа природата е учителят - този вид образование е това, от което децата се нуждаят най-много

Time :2021-10-30 15:38:03 Хитове : 3

Само комбинацията на ума и природата може да произведе мъдрост и въображение.——Торе
Сега в града циментът и бетонът са навсякъде, но чрез креативен дизайн KAIQI интегрира естествени и прости образователни пространства в оборудването за забавление, оборудването за детски площадки и създава просто и естествено образователно пространство, за да накара децата да се чувстват щастливи, здравословно израстване.

Усещането за природата трябва да се култивира от детството. Контактът с концепцията за природата, внимателното преживяване на природната среда и личното разбиране за красотата на природата могат да дадат възможност на децата да растат в контакт с природата.

Основната цел на образованието по естествена екология е да вдъхнови децата да се грижат за природата и да уважават емоциите на живота, да вдъхнови разбирането на децата за естествените екологични взаимоотношения (включително отношенията между хората и природата) и да насочи децата да трансформират естественото екологично разбиране и емоции в действия.
Създавайки просто и естествено образователно пространство, децата могат да растат физически и психически с удоволствие и здрави, да редуват и разпръскват различните функционални зони на "движение" и "неподвижност", позволявайки на децата да възприемат и мислят между движение и покой, преживяване и изследвайте между движението и неподвижността. 

Стъпките на децата не трябва да се ограничават от стомана и бетон. Свободата, независимостта, бягането, изследването, преживяването, наблюдението, любопитството и това смело малко сърце са техните вродени способности.


Създайте подготвена среда, която позволява на децата да живеят сред природата във възрастта, когато трябва да бъдат най-изложени на природата, да бъдат с животните, да прегърнат природата и да позволи на децата да направят весела крачка, за да разкрият мистерията на природата и да изследват мистериите на природата.
Дизайнът идва от живота, а изкуството произлиза от природата.
Независимо дали става дума за деца, които се разхождат край водната система, люлеят малка лодка или се облягат на парапет на естакада, храната от природата, съчетана с предизвикателни съоръжения за забавление, стимулира желанието на децата да се предизвикателство. Създайте подготвена среда, която позволява на децата да живеят сред природата във възрастта, когато трябва да бъдат най-изложени на природата, да бъдат с животните, да прегърнат природата и да оставят децата да направят весела крачка, за да разкрият мистерията на природата и да изследват тайните на природата.
Дизайнът идва от живота, а изкуството произлиза от природата.
Независимо дали става дума за деца, които се разхождат край водната система, люлеят малка лодка или се облягат на парапет на естакада, храната от природата, съчетана с предизвикателни съоръжения за забавление, стимулира желанието на децата да се предизвикателство.


Оригиналното открито място за засаждане не само насърчава интимността на отношенията родител-дете, но е и най-добрият начин да помогнете на децата да научат за зърнените култури.

Облаците в небето падат на земята и децата могат да скачат, да се плъзгат и да лежат върху тях. Всички те са красиви, приказни истории, позволяващи на децата да се доближат до животните и природата, да изследват и разберат истинския смисъл на живота по различни начини.
Естественото екологично изследване е най-доброто образование за растеж за децата. Духащият бриз, вълничките и слънчевите лъчи, минаващи през сянката на дърветата, сякаш оставят най-блестящите следи по лицата на децата.