Всички категории
EN

Групата Kaiqi има удоволствието да се премести в новата офис сграда за научноизследователска и развойна дейност

Time :2021-08-06 15:05:02 Хитове : 19

2021 г. е стогодишнината от рождението на Комунистическата партия на Китай. Това е и 26 -та година за Kaiqi да премине през изпитания и трудности, да процъфтява и да се състезава смело.
Централата на Уенжоу на групата Kaiqi работи съвместно с глобалния маркетингов център на Шанхай Kaiqi, създава повече възможности и най -добри условия за развитие на предприятието, концентрира индустриалните предимства, техническите предимства и предимствата на таланта и внася нова сила в развитието на индустрията за оборудване за детски площадки.

Свидетели на председателя Zhang Dingchang, президента Quan Ning и служители на групата Kaiqi, новата церемония по преместване на офис сградата за научноизследователска и развойна дейност беше успешно завършена.

Kaiqi се надява да изгради новата офис сграда за научноизследователска и развойна дейност в „дом на Kaiqi“, който е не само работното място на служителите, но и идеален свят за група партньори с еднакво мислене да преследват заедно мечтите си и да слушат гласа на Kaiqi със света.