Всички категории
EN

Kaiqi помага на децата в предучилищна възраст да се развиват всестранно и стимулира любопитството на децата към света

Time :2021-09-11 15:12:17 Хитове : 4

Пиаже, швейцарски психолог, вярва, че играта е форма на мислене и същността е, че асимилацията надхвърля адаптацията.
По време на играта децата имат по -задълбочено разбиране на знанието и света, за да насърчат тяхната умствена зрялост, емоционално обогатяване и физическо усъвършенстване.

За децата околната среда освен дома е странна космическа атмосфера. Екипът на Kaiqi придава на детската градина същата комфортна и топла атмосфера като у дома чрез поредица от интересни, живи и ярки творчески форми.
Само когато децата живеят и учат в такава среда, те могат наистина да резонират с околната среда и да се отпуснат.

Kaiqi прави пространството на детската градина по -добро място за детски забавления, спорт, опит, взаимодействие и комуникация чрез творчески и изискан дизайн и оформление, така че да насърчи здравословния растеж на децата.
Мястото за отдих е добре свързано с външната среда. Простите линии, оригиналните цветове на дървото и различните видове оборудване за детски площадки показват грижата за растежа на децата навсякъде.

Kaiqi осигурява на децата по -богата атмосфера за отдих и стимулира интересното изследване на света от децата чрез дизайнерския език на естествената и структурна интеграция.
Различните форми на комбинирано слайд творческо моделиране вкарват интереса на децата в пространството, стимулират желанието на децата за спорт, упражняват баланс и духа на дръзновение да поемат рискове.

Водата и пясъкът никога няма да бъдат остарели играчки в очите на децата. Те не само отговарят на чувствителния за децата период на игра на пясък и пространство, но и максимизират използването на пространството.

Създавайки просто и естествено образователно пространство, децата могат да възприемат и да мислят между движение и неподвижност, и да преживяват и изследват между тишина и бодрост.
Красотата на образованието често съществува по невнимание и в нюанси. Kaiqi превръща развлекателната космическа среда в инструмент за образование в ранна детска възраст и носи различни температури в детството на децата.

Децата са любопитни за света. Неизменното първоначално намерение на Kaiqi е да покаже на децата удобна и приятелска среда чрез езика на дизайна, да остави децата да растат здрави и щастливи и да се грижи за детската природа и детството.