Всички категории
EN

Детската площадка Kaiqi изгради приятелска зона за игра в общности, за да могат децата да се насладят на детството си

Time :2021-08-06 09:30:11 Хитове : 15

Спомняте ли си дните, когато бяхте дете, люлеехте се, катерехте се по дърветата и бягахте? Дори малко отворено пространство крие възможността за безкрайно щастие.
Как една детска площадка в общността може да привлече вниманието на децата и да стимулира въображението и творчеството им?

Дизайнерският екип на Kaiqi се надява, че децата ще имат постоянна точка на памет тук и ще използват оборудване за детски площадки като носител, за да свържат взаимодействието между семейството или приятелите в пространството, да засилят връзката между хората и да се превърнат в емоционална връзка между семейство или дори няколко семейства .

Kaiqi има за цел да изгради общностна среда за игра, която да уважава децата, да завърши реконструкцията и активирането на публичното пространство в приятелска за деца общност чрез градския дизайн.

В същото време, с концепцията за космическо образование, активно насочвайте ценностите и поведението на децата, провеждайте цялостен дизайн на пространството на общността и създавайте нова среда за игра за децата, за да отговори на разнообразните нужди на децата в общността.

Децата имат известна нужда да изследват и изживяват природата, предпочитат дейности на открито като игри с топка, бягане и игра на вода, които са по -свързани със спорта.

Чрез поредица от дизайни, подходящи за деца, пространство за игра, Kaiqi постоянно подобрява качеството на живот на децата в общността. Осигурете им пространство за игра в общността, където те могат да се насладят на радостното детство, да учат и да растат заедно с родителите, да развиват креативност, за да посрещнат бъдещите предизвикателства. 

Общественото пространство за игра трябва да отчита изцяло нуждата на децата да се доближат до природата, да интегрират по подходящ начин артистичните елементи, за да осигурят на децата забавно обучение, като например създаване на образователни игри за деца и проучване на покрива, така че да направи изключителното пространство на децата по -ценно и образователни.

В бъдеще Kaiqi ще продължи да изследва научна, разнообразна и иновативна космическа среда, ще създаде приятелска общност за растеж на децата, ще позволи на децата да играят щастливо в интересни дизайни и непрекъснато да създават нови сцени и нови преживявания за отдих в жилищни условия.