Всички категории
EN

Образование за природата-Бъдещето на пространството за активност на децата

Time :2021-09-17 10:33:40 Хитове : 3

Говорейки за дизайна на детското пространство за занимания
Първото нещо, което идва на ум, може да е цветно
Има разнообразни забавни съоръжения за детска игра

СЛУЧАИ KAIQI

Играта, създадена от човека, в крайна сметка е много различна от природата. Изгрев и залез, зима и лято, вятър, слана, дъжд и сняг, цветя, птици, насекоми и риби. Няма нищо по -хубаво от това да си близо до природата, защото има толкова много интересни и невероятни.

Защо тревата може да се „търкаля“?

СЛУЧАИ KAIQI


Защо тревата може да „танцува“?

СЛУЧАИ KAIQI


Защо пчелите са толкова умни „архитекти“? Могат ли да варят и любимия мед на Ксионг Ер?

СЛУЧАИ KAIQI


Образованието по природа насочва децата да отворят петте сетива, за да наблюдават, преживяват, мислят, анализират и създават в реална среда. Подчертава, че ученето в реална среда изисква само отпускане и инвестиции. Самата природа е мистериозен и интересен свят.

СЛУЧАИ KAIQI


Има изобилие от информация, която чака децата да открият, изследват и отворят с любопитство природното образование и се обръща все повече внимание.

СЛУЧАИ KAIQI


Децата играят лабиринт, навес за саксии и дървена дупка сред природата могат да донесат безкрайно забавление.

СЛУЧАИ KAIQI


Децата изучават от природата как да преобразуват вятърната енергия, слънчевата енергия и гравитационната потенциална енергия на водата в енергия за използване от хората и развиват екологично съзнание от детството.

СЛУЧАИ KAIQI


Дълъг криволичещ път се движи през цялата област и въздушната пътека преминава, засилвайки интерактивността.

СЛУЧАИ KAIQI


Децата са потопени в напълно различна екологична среда. Има дървена павирана почва и голямата тревна площ е тук, за да наблюдава жизнената среда на растенията и животните, за да разбере стойността на екосистемата.

СЛУЧАИ KAIQI

Крайната цел на дизайнера е да свърже децата с природата и да подобри техните възгледи за науката и природата. Детският природен парк насочва децата да научават за природата, географията и науката по различни разумни и интересни начини и има положителна роля за насърчаване на култивирането и растежа на интересите на децата.