Всички категории
EN

Какво трябва да се има предвид в детската площадка, за да привлече повече посетители?

Time :2021-09-28 09:08:28 Хитове : 19

Детската площадка е най -горещият инвестиционен проект в момента, защото основният й потребител са децата, а родителите обичат децата си, че по принцип те ще се съгласят да заведат децата си в парка за детски площадки. Въпреки това, инвеститорите и операторите на детски паркове също ще срещнат някои малки проблеми, като например как да изберем оборудването за игра на детските паркове?

Направете децата в доминиращо положение

Децата могат да поемат инициативата да работят и да се учат от детското оборудване за игра. Ако децата могат да получат успешен опит от играта, те ще получат чувство за постижение. По този начин те ще имат желание да се превърнат в човек, който има смелостта да преследва предизвикателства.

Проектирайте различно оборудване за игра за деца на различна възраст

Детското оборудване за игра трябва да бъде различно според възрастта и способностите им, децата харесват играчките, които могат да се контролират от тях, твърде трудно ще бъде разочароващо, твърде просто ще бъде скучно. Така собственикът на парка ще закупи различни видове оборудване за игра според възрастта на играчите.


0-2 годишно малко дете

Физически характеристики: обичат да се разхождат, да играят с пясък и вода и да проявяват силен интерес към малки животни.
Психологически характеристики: на тази възраст познанието за външната среда е усещане и възприятие. 6 месеца след раждането бебето има предварителна памет и преценка и може да разбере нещата около себе си.
 
Представяне на интерес: те започват да обичат да гледат, слушат и докосват различни предмети. Те се интересуват особено от играчки с ярки цветове и звук. Те биха могли да играят прости игри, но играта е неотделима от реални обекти. Меките градивни елементи, ярки цветове и прости манипулации са най -подходящи за бебета в ранна детска възраст.


2-5 предучилищна

Физически характеристики: децата на тази възраст значително са подобрили способността си за физическа активност, могат умело да извършват скачане, бягане, катерене и други дейности и имат силен интерес да изследват заобикалящата среда.
 
Психологически характеристики: с увеличаването на енергията на тялото тя постепенно формира и способността за образно мислене. Вниманието започва да се фокусира и е лесно да бъдете привлечени от нови неща и да обичате да правите дейности, които се нуждаят от въображение.
 
Изразяване на интерес: децата на тази възраст бавно формират свой собствен характер, активен или спокоен. По-голямата част от оборудването в детския парк, като например модулна детска площадка, пясъчен басейн, коли и ролеви игри, са по-подходящи за деца на тази възраст.5-12 годишна училищна възраст

Физически характеристики: обхватът на дейностите постепенно се разширява и могат да се извършват дейности със съдържание и строги правила на играта.
 
Психологически характеристики: през този период поведението на децата се влияе от външния свят на семейството, училището и обществото.
 
Представяне по интереси: децата в този период са по -активни и постепенно се интересуват от спортни и състезателни игри, като скално катерене и проучване. От друга страна, те са любопитни за високотехнологичните неща, като VR, AR и други сериали.

Перфектно произведено

 Доброто детско оборудване за забавление е направено от добри материали и атрактивен дизайн, което може да накара оборудването за детски площадки да има усещане за висока стойност. Ако оборудването на детските площадки се счупи бързо, децата ще бъдат доста разочаровани, защото току -що са възбудили сърцето на играта и изследването, което бързо се гаси. Следователно отличното производство може да започне от следните аспекти: 

Дизайнът на детската площадка:

 За децата красивият външен вид, цветните светлини и прекрасната музика са първите елементи, които ги привличат. Първото впечатление е много важно. Детският парк трябва да остави на клиентите добро впечатление за първи път, за да привлече клиентите да се върнат отново. Освен това формата на развлекателното оборудване трябва да има определено значение. Хората ще се превърнат във ваш стабилен източник на клиенти поради специалното значение, тъй като външният вид на оборудването за игра означава късмет и т.н.

Изберете висококачествено оборудване за игра

  При избора на оборудване за детски площадки трябва да се вземат предвид разходите. Накратко, ако оборудването може да побере повече хора на същата цена, разходите ще бъдат по -високи, а продуктите с високи разходи ще бъдат по -популярни сред децата. За да изберат забавно и интересно оборудване, едно оборудване за детска площадка често не може да събуди интереса на децата към играта, докато забавното и интересно оборудване за детски площадки кара децата да му се наслаждават.
 

Размер на оборудването на детската площадка
  В процеса на експлоатация първото нещо за операторите на паркове не е да избират увеселително оборудване, а първо да оценят собствените си условия и да изберат подходящо увеселително оборудване, като вземат предвид собствения си бюджет, площта на сайта, общата тема на сайта и т.н. При избора на оборудване за парк за детски площадки, много е важно да продължите според вашите нужди. Не купувайте продукти, които надвишават бюджета ви или са твърде големи за вашия район.  

Качеството на оборудването на детската площадка
Висококачественото детско увеселително оборудване може не само да осигури нормалната работа на развлекателното оборудване, но и до известна степен да избегне инциденти. Съзнанието за самозащита на децата е много слабо и съпротивлението им е много слабо. Ето защо е необходимо да се гарантира, че няма да има проблеми с оборудването за забавление по време на игра, в противен случай не само безопасността на децата не може да бъде гарантирана, настроението на клиентите също ще бъде засегнато, а приходите от парка за детски площадки ще пострадат .

В допълнение към подобряването на оборудването за забавление, важно е също така да се подобри качеството на услугата и да се даде обратна връзка на потребителите навреме. С течение на времето детският център за игра може постоянно да оставя другите зад гърба си и да затвърди твърдо място в жестоката пазарна конкуренция.