Всички категории
EN

Спортен парк Янлонг Първият голям екологичен спортен парк в северно от Дзянсу

Time :2021-11-05 15:07:10 Хитове : 3

С темата "водна рима, горски вятър, спорт и фитнес", спортният парк Yanlong е изградил закрит фитнес зала, открита площадка, детска площадка и други спортни и фитнес проекти. В същото време създава изискан градински пейзаж. Това е очарователна визитна картичка за градски спорт и културен туризъм на Янду.

Входен площад

Входният комплексен площад служи като представяне на логото на парка и играе роля в обходния поток от посетители. 


Детска площадка Зона

Факелната кула
Факелът има силно символично значение. Показва темата на олимпийската щафета. Това е популярно място за посещение с различни функции и интереси. Подходящо е за взаимодействие родител-дете и развитие на всички възрасти.


Преминете през Five-ball
Това оборудване за детска площадка е проектирано в темата за различни топки като баскетбол, футбол, волейбол, ръгби, тенис, нека децата да познаят тенденцията на състезателни спортове и да изпитат спорт.
Игра с вода

Децата не могат да не играят с вода, за да освободят природата си.
Кубичен катерене и пързалка
В катерачката има няколко кубчета, които насърчават децата да преминат през кубичния лабиринт и да се изкачат нагоре, след което да се плъзгат. Около пързалката има няколко панела за игра. Децата могат да получат физически упражнения и да подобрят уменията си.  
Детският център за игра, създаден от Kaiqi group в парка, не само осигурява на децата място за свободно време и забавление и взаимодействие между родители и деца, но също така позволява на децата да се доближат до природата, да се насладят на спорт, да укрепват физиката си и да се разхождат с щастие.

Има по-прекрасни от тези. Можете да го изживеете лично и заедно да почувствате зеленото екологично спортно пространство, носещо културни, екологични, социални и други функции.