Всички категории
EN
IMG_0353
Недвижим имот

Недвижим имот


KAIQI има за цел да създаде пространство за игра в общността, което уважава децата, да завърши реконструкцията и активирането на обществени пространства в удобни за деца общности с техники за градски дизайн и активно да насочва ценностите и поведението на децата с концепцията за космическо образование и да интегрира пространството на общността. Проектиран да създаде чисто ново устройство за забавление за деца, за да отговори на разнообразните нужди на децата в общността.
Чрез серия от дизайни за удобно за децата пространство за игра, KAIQI отговаря на нуждите на децата от дейности на открито, като игри с топка, бягане, водни пръчки и др., и предоставя на децата забавно и цветно детство, което могат да учат и растат заедно с родителите си . Обществено пространство за игра, което може да култивира творчеството, за да отговори на бъдещите предизвикателства.

СЪОБЩЕНИЕ
Описание

В същото време елементите на изкуството са подходящо включени в местата за дейности в общността, за да осигурят на децата забавно и учебно изживяване, като например създаване на детски образователни игри и изследване, правене на изключителното пространство на децата по-ценно и образователно и създаване на приятелско израстване за деца. Общността позволява на децата да играят щастливо в интересни дизайни и постоянно създава нови сцени и нови преживявания за жилищно забавление.

Goldmark City (27) - Copy 副本IMG_0353 副本IMG_3354 副本
IMG_3359 副本IMG_9367 副本KAIQI 副本

СЪОБЩЕНИЕ

Сродни продукти